Successos

VIDEO: Espectacular fugida d’uns lladres enmig d’un cordó policial a Sabadell.


Aquest diumenge a dos quarts d’onze de la nit un grup de delinqüents que havien entrat a robar en una empresa tecnològica de Sabadell, s’han vist sorpresos per la Policia Local de la localitat vallesana que han muntat un cordó policial a l’entrada de l’establiment amb els cotxes i motos patrulla.

Mentre una desena d’agents estaven a la porta de l’establiment, els atracadors han aprofitat per fugir envestint la porta amb dues furgonetes blanques, una d’elles era una Renault Boxer robada. Han marxat atropellant dues motocicletes i dos agents que han resultat ferits lleus. Els agents han iniciat la persecució dels lladres que fugien direcció a Barcelona.

Es va produir un tiroteig entre els atracadors i els agents de la Policia Local de Sabadell, que han continuat la persecució per la carretera de Bellaterra i després per la C-58 en direcció a Barcelona. La furgoneta robada va aconseguir fugir amb els lladres i l’altra l’han recuperat, però els dos ocupants que duia han fugit per una zona boscosa de Cerdanyola.

El Sindicat de Funcionaris i Policies han difós els dos vídeos on es veu la fugida i la persecució. A hores d’ara la Policia Local de Sabadell i els Mossos d’Esquadra busquen als lladres.