Nacional

58 persones denunciades per una festa il·legal en un local de Badalona

Foto: Ajuntament de Badalona

El passat diumenge la Policia Municipal de Badalona va denunciar al propietari d’un local i a 58 persones que estaven dins de l’establiment amb la persiana baixada, celebrant una festa il·legal. El local que ja tenia antecedents per diferents motius, s’exposa a una multa d’entre 60.001 i 600.000 euros per incompliment de la Llei de Salut.

Segons publica l’ajuntament de Badalona a la seva web, l’alcalde Xavier Garcia Albiol, assegura que
“Després dels conflictes que genera aquest bar, desitjo que aquest incompliment de la normativa sanitària serveixi per sancionar de forma contundent els propietaris i precintar el local”.

Els fets van passar el diumenge passat a la tarda en L’Elite Sport Bar del barri de la Pau. Quan va entrar la Guàrdia Urbana hi havia 58 persones a dins, fumant i bevent, sense respectar cap de les mesures decretades davant la pandèmia de la Covid-19 que estem patint.

Les 58 persones van ser denunciades i els agents van aixecar cinc actes contra el local, per no acreditar la llicència municipal ni la llicència per poder tenir una taula de billar, per no haver realitzat la inspecció periòdica dels extintors i una altra d’inspecció de l’establiment, en definitiva un local sense gaires permisos.

L’alcalde de la ciutat acaba dient que “és inadmissible que aquests irresponsables no només organitzin festes il·legals posant en risc la salut de tots, sinó que a més és indignant que es burlin fent propaganda d’aquestes festes a les xarxes socials”.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Elite Sport Bar (@elitesporbar)

https://twitter.com/AjBadalona/status/1371434329906278400