Nacional

7 km de retenció a l’AP-7 per l’avaria d’un camió que transportava un tanc

Ahir a la tarda es van produir 7 km de retenció a l’AP-7 entre Mollet i Montornès del Vallès per l’avaria d’un camió que transportava un tanc. Per tal de fer la reparació de la roda punxada del camió es va haver de baixar el tanc, el que va provocar una gran retenció entre les dues localitats.

Molts han estat els comentaris a les xarxes socials com aquest que es pregunta si el militar ha de dur la metralleta a l’esquena.

Aquests darrers dies també s’han vist altres imatges de camions de l’exèrcit i tancs  per les carreteres de Catalunya. Sembla que ara que ha esclatat la guerra de Rússia contra Ucraïna, l’exèrcit espanyol ha decidit intensificar les seves maniobres.

A principis d’aquest mes es va poder veure un comboi de tren ple de tancs que viatjaven des del Port de Tarragona fins a Saragossa. No es tracta de carros de combat destinats a Ucraïna, simplement anaven fins al Centre Nacional d’Ensinistrament Sant Gregori al nord de la capital aragonesa, que van arribar a Tarragona en vaixell procedents de Ceuta.