Nacional

A partir de dissabte els tests d’antígens costaran menys de tres euros. Aprovada la quarta dosi per a la població vulnerable.


Aquest matí en la reunió de la comissió interministerial, han decidit regular el preu dels tests d’antígens. Demà es publicarà en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) i partir del pròxim dissabte 15 de gener, el preu màxim al qual es podran vendre serà de 2,94 euros.

El que no es farà és vendre’ls en supermercats o grans superfícies, la seva distribució queda limitada a les farmàcies, sector que ha vist amb bons ulls aquesta decisió. A diferència de les mascaretes els tests d’antígens estan exempts d’IVA.

El Ministeri de Sanitat també ha aprovat avui la quarta dosi de la vacuna contra la Covid per a la població més vulnerable, com les persones immunodeprimides, trasplantats, malalts de càncer o VIH i persones amb síndrome de Down. Sempre cinc mesos després d’haver rebut la tercera dosi.

A més, Sanitat ja ha obert la tercera dosi per a tota la població major de divuit anys que ara estava limitada als més grans de quaranta anys.

https://twitter.com/sanidadgob/status/1481600397856940037