Nacional

Acusen la mare de Pablo Hasél d’organitzar una manifestació per la detenció del seu fill


L’Assemblea de Persones Represaliades ha convocat una concentració en suport a la mare del raper Pablo Hasél, que està citada a declarar com acusada per presumptament haver organitzat una manifestació l’endemà de la detenció del seu fill a la Universitat de Lleida el 16 de febrer del 2021.

Aquest mes de febrer farà un any que els Mossos d’Esquadra van entrar al rectorat de la Universitat de Lleida, on el raper lleidatà s’havia tancat amb uns companys per passar les darreres hores abans d’entrar a la presó i el van detenir.

En principi havia de complir una pena de nou mesos per haver estat condemnat per enaltiment del terrorisme, però posteriorment l’Audiència Nacional li va afegir un any i quatre mesos més de presó per ser insolvent i no poder fer front a les multes derivades de la sentència, que ascendien a quasi 30.000 euros.

Ara és Paloma, la mare de Pablo Hasél la que haurà d’anar a declarar per presumptament haver organitzat una manifestació. En el tuit de l’Assemblea de Persones Represaliades, també diuen que hi ha un altre membre de la plataforma que està citat a declarar, no obstant això, avancen que no anirà voluntàriament.

La concentració està convocada pel 7 de febrer a les 12.30 a la Plaça Sant Joan de Lleida.

Notícies relacionades 👇

Pablo Hasél s’acomiada de la llibertat amb un vídeo dirigit a Felip VI (12.02.2021)

Imatges de la detenció de Pablo Hasél fa uns minuts a la Universitat de Lleida (16.02.2021)