Successos

Ahir dissabte van morir ofegades tres persones a les platges catalanes, entre elles un nen de 4 anys.

Platja de Garbí de Calella – Foto: M’agrada Catalunya

Ahir al matí a la platja de Riells de l’Escala van resultar morts un nen de 4 anys i el seu pare. La veu d’alarma la van donar altres banyistes en veure que el nen estava inconscient a l’aigua. El servei de socorrisme de la platja va mantenir el nen amb maniobres de reanimació cardiopulmonar fins que arribés el Servei d’Emergència.

Quan va arribar l’helicòpter amb personal especialitzat, van intentar reanimar-lo, però sense cap èxit.

Quan la mare es va assabentar del que havia passat, va comunicar que també faltava el pare que estava banyant-se amb el nen. Els serveis d’emergència, van muntar un dispositiu de recerca que va donar els seus fruits una hora i mitja després en localitzar el pare a tres metres de fondària molt a prop d’on s’havia trobat el nen.

Els serveis mèdics tampoc van poder fer res per reanimar al pare. Es tracta d’una família francesa i segons la mare, cap dels dos, ni el pare de 29 anys ni el nen de 4 sabien nedar.

Ahir també va morir ofegat un home de 79 anys, de nacionalitat espanyola a la platja del Garbí de Calella. Va ser rescatat inconscient de l’aigua per una embarcació particular. Un cop dut fins a la sorra van començar amb les maniobres de reanimació cardiopulmonar, però no van poder fer res per salvar-lo.

Amb aquestes tres morts d’ahir, ja són 21 les persones que han deixat la seva vida a les platges catalanes aquest estiu.