Societat

Alba Verges, consellera de Salut presenta a Sant Andreu de la Barca la campanya “Cap al CAP”

La consellera   de Salut   Alba Verges,   va visitar ahir al matí Sant Andreu de la  Barca per presentar  la Campanya Cap al CAP que ha posat en marxa la Generalitat de Catalunya.

La nova campanya institucional vol remarcar l’atenció a la salut que presten els centres d’atenció primària (CAP), els d’urgències (CUAP) i la resta de consultoris locals.

Cap al CAP és una campanya per explicar les raons per les quals els ciutadans haurien d’anar als punts i centres d’atenció primària, per recordar a la població que arreu de tota Catalunya hi ha més de 1.100 consultoris i centres d’atenció primària, amb personal altament qualificat per poder atendre les necessitats de la ciutadania.

El Departament de Salut treballa per la millora de l’atenció primària i perquè cada pacient sigui atès pel facultatiu adequat i com més aviat millor, segons la gravetat dels símptomes. Per això s’implementarà un sistema informàtic de classificació per la programació de les visites, que progressivament anirà arribant a tots els centres.

La Consellera ha estat rebuda a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca per Sebastià Santos i Xavier Vila, regidors de Fem Sant Andreu, plataforma formada per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Vecinos por el Cambio.

Xavier Vila, Alba Verges i Sebastià Santos a les portes de l’Ajuntament – Foto: Fem Sant Andreu

Després Alba Verges, s’ha dirigit al CAP de Sant Andreu de la Barca on l’han rebuda l’alcalde Enric Llorca, la regidora de salut pública Montserrat Tobella i acompanyats de la Directora del Centre Gloria Jodar han fet un recorregut per les instal·lacions del CAP.