Nacional

Albert Rivera demana una indemnització de 500 dies per any treballat al bufet on treballava. Ell demanava 20 dies quan era el líder de Ciutadans.


Això de l’acomiadament o marxa voluntària d’Albert Rivera del despatx d’advocats on treballava des que va abandonar la política, s’està convertint en tot un fulletó. En un principi l’exlíder de Ciutadans va dir que no l’havien acomiadat, que marxava voluntàriament, però ara resulta que demana una indemnització de 500 dies per cada any treballat, mentre que ell, quan estava al capdavant de la formació política de dretes, demanava tan sols 20 dies en cas d’acomiadament procedent i un màxim de 33 en improcedents.

Es veu que el bufet el va contractar per la seva popularitat confiant que gràcies als seus contactes seria molt productiu pel despatx, però sembla que no ha estat tan beneficiós i eficient com esperaven i l’acusen d’haver produït poc. Per aquest motiu Albert Rivera no descarta presentar una denúncia contra el bufet per danys morals i de reputació, xifrant-la en 500.000 euros.

El despatx d’advocats MartinezEchevarria ja ha rebutjat per burofax les pretensions de Rivera i el seu excompany de partit José Manuel Villegas que treballava amb ell al bufet. Tots dos demanaven cobrar els salaris fixos i variables fins a la finalització del contracte que estava fixat en el 2025, el que significa 500 dies per any treballat.

Vicente Morató, el CEO de Martínez-Echevarría, titlla aquestes pretensions d’ofensives i fantasioses i hauran de ser els Tribunals de Justícia els que dirimeixin la situació. Si el tema arriba als Tribunals, es farà públic el sou que cobrava Albert Rivera, que segona avançava ‘El Confidencial’ podria estar per sobre de 450.000 euros.