Successos

Almenys tres morts, un desaparegut i diversos ferits en l’explosió d’aquesta tarda a Madrid

El delegat del govern de la Comunitat de Madrid, José Manuel Franco, ha confirmat la mort d’almenys tres persones, un desaparegut i diversos ferits en l’explosió ocorreguda avui a les tres de la tarda en el carrer Toledo de Madrid.

Segons les primeres informacions dels serveis d’emergència, dues de les víctimes eren vianants que anaven pel carrer, una dona de 85 anys i un home de qui de moment no ha transcendit l’edat. En un primer moment, amb la confusió es pensava que l’explosió havia estat en la residència de gent gran que hi ha al costat, residència “Los Nogales La Paloma”.

L’explosió s’ha produït en un edifici, propietat de l’arquebisbat de Madrid, que està al costat de l’església “Virgen de la Paloma” i el col·legi “La Salle-La Paloma”.

A l’espera de la investigació, segons informa El País, fonts policials apunten que podria ser una explosió de gas, ja que uns operaris estaven revisant les instal·lacions de gas en la part posterior de l’edifici. Un dels operaris que manipulaven la instal·lació, està desaparegut.

https://twitter.com/TendenciesCAT/status/1351928360067280899

https://twitter.com/rtve/status/1351922855542452225