Societat

Ana Rosa Quintana deixa la televisió per tractar-se d’un càncer de mama. No han faltat comentaris despectius a les xarxes socials


Aquest matí la presentadora del programa dels matins de TelecincoAna Rosa Quintana ha anunciat que es retira temporalment de la televisió per tractar-se d’un càncer de mama que li han detectat. Segons ha comentat en el seu programa, està localitzat i no hi ha metàstasi, però es veu obligada a fer aturada professional per fer front al tractament.

Aquest ha estat el seu missatge:

“M’acomiado una temporada. Espero que no sigui gaire llarga. M’han detectat un carcinoma en una mama. Afortunadament està localitzat, no hi ha metàstasi, però requereix un tractament intens que em mantindrà allunyada d’aquest plató, d’aquests companys, que també són la meva família”.

Molts han estat els missatges de suport a la presentadora madrilenya, entre ells el de la seva companya de professió, Julia Otero que fa pocs dies va anunciar que tornava a la ràdio després de passar per la mateixa experiència del càncer i que afortunadament va per bon camí.

Més enllà de la nostra opinió sobre el treball que fa Telecinco i el programa d’Ana Rosa Quintana en particular, el seu pensament sobre Catalunya que no compartim ni compartirem mai o la per a nosaltres teleporqueria que fan, és molt trist que en un moment com aquest en què una persona ha d’assumir i fer front una malaltia tan greu com és el càncer, es puguin fer comentaris com el que estan apareixent a les xarxes socials.

El que no volem per a nosaltres i que en aquests anys del procés independentista hem hagut de sentir sobre els nostres polítics empresonats, no ho hem de voler pels altres i molt menys amb motiu d’una malaltia. Per respecte no reproduirem tots els comentaris que estan deixant a les xarxes, si els voleu veure només heu d’entrar i posar el seu nom, però per posar un exemple dels més suaus que hem vist: “La mala llet que ha gastat sempre … se li ha tornat agre”.

Malgrat no compartir les seves idees ni el periodisme que fa, des d’aquí li desitgem que pugui superar la maleïda malaltia com ho ha fet la seva col·lega Julia Otero.

https://twitter.com/elprogramadear/status/1455449020365787142