Nacional

Artur Mas es queda al PDeCAT i no formarà part de cap llista electoral

JuntsxCat i PDeCat ja estan perfilant el seu camí de cara a les pròximes eleccions. En la roda de premsa que ha fet aquest matí en el Palau Robert, Artur Mas ha fet públic que es queda en el PDeCAT i que no formarà part de cap llista electoral. L’expresident ha afirmat que no tornarà a primera línia de la política i es queda en el partit que ha estat des de la seva fundació, recordem que Mas va ser el primer president.

Mas ha volgut deixar clar que ell sempre ha treballat per projectes que sumessin gent i ara no es pot apuntar a un partit que el que està aconseguint és dividir a la ciutadania independentista. De totes maneres també confia que s’arribi a una entesa entre les dues forces liderades per Puigdemont i Bonvehí.

Mas veu possible una solució que és la que proposa el PDeCAT i que no és una altra que la coalició, encara que sembla que JuntsxCat de Puigdemont no vol ni sentir a parlar.

“No em moc, són els altres que han pres la decisió d’anar-se’n i molts perquè se’ls hi fa triar en contra de la seva voluntat”.

L’expresident Mas se sent decebut i trist, però continuarà treballant en segon pla per aconseguir la unitat, ja que sense unitat ens quedarem amb una autonomia cada cop més residual.

https://twitter.com/Pdemocratacat/status/1305456716507746305