EsportsInternacional

Austràlia expulsa al tenista serbi Novak Djokovic que no podrà participar en l’Open


Novak Djokovic haurà de deixar Austràlia, aquesta ha estat la decisió que ha pres fa uns moments el govern australià. El tenista serbi va ser retingut a la seva arribada per no estar vacunat contra la Covid, requisit imprescindible per entrar al país, després d’uns dies en un hotel de Melbourne, un jutjat va revocar la decisió del govern de retirar-li el visat, però avui el govern es reafirma en la seva decisió i haurà d’abandonar el país si no vol ser deportat.

Segons el ministre d’immigració, Alex Hawke, la decisió s’ha pres per “motius de salut i bon ordre, sobre la base de preservar l’interès públic”.

Recordem que Djokovic tenia una exempció per no vacunar-se, ja que va al·legar que havia passat la Covid-19 el passat mes de desembre, però segons les dates que va donar, aquells dies va tenir algun acte públic, per tant, no hauria respectat la quarantena. També va declarar en entrar al país que no havia viatjat en les darreres setmanes, quan per Cap d’Any se’l va veure entrenar a Cadis (Espanya). Djokovic va argumentar que va ser el seu representant que va cometre una errada.

Ara haurem d’esperar a veure quina decisió pren el tenista, si presenta alguna mena de recurs o decideix abandonar el país. Si presenta recurs, la justícia s’hauria de pronunciar aquest cap de setmana, abans que comenci el torneig.