Successos

Bolca un vaixell de contenidors en el port de Castelló i deixa dos desapareguts i diversos ferits

Foto: Twitter @jatirado_oc

Ahir a la tarda un vaixell comercial va bolcar mentre estaven carregant contenidors, quedant completament girat amb la quilla a l’aire, al moll del Centenari del port de Castelló. Dues persones han resultat desaparegudes, un estibador del port de Castelló i el capità del vaixell Nazmiye Ana, de bandera panamenya.

Un altre treballador del port ha resultat ferit greu quan va poder saltar a l’aigua, però va patir un fort cop al cap que el va deixar inconscient, va tragar molta aigua i va haver de ser traslladat a l’Hospital General, on ha quedat ingressat en Cures Intensives. Un company que va saltar a rescatar-lo també va quedar ferit més lleu i va ser atès a urgències. Un altre treballador va haver de ser atès en el mateix port pels serveis d’emergència per un atac d’ansietat.

En el moment de l’accident estaven acabant de carregar l’últim contenidor i sembla que per un desplaçament de la càrrega, el vaixell va bolcar. Tota la nit els serveis d’emergència han estat treballant per tal de trobar els dos treballadors desapareguts, l’estibador de 35 anys i el tripulant del vaixell panameny.