Internacional

Bruce Willis es retira del cinema a causa d’una malaltia


L’actor estatunidenc d’origen alemany Bruce Willis es retira del cinema als seus 67 anys, després d’haver estat diagnosticat d’afàsia, un trastorn del llenguatge que es caracteritza per la incapacitat de comunicar-se mitjançant la parla, l’escriptura o la mímica a causa d’alguna lesió cerebral.

Així ho ha comunicat la seva filla a través del seu perfil d’Instagram, amb aquestes paraules:

“Als increïbles seguidors de Bruce, com a família, volíem compartir que el nostre estimat Bruce ha estat experimentant alguns problemes de salut i recentment ha estat diagnosticat amb afàsia, la qual cosa està afectant les seves habilitats cognitives. Com a resultat d’això i amb molta consideració, Bruce deixa la carrera que tant ha significat per a ell”.

Bruce Willis, fill d’una alemanya i un soldat estatunidenc, va néixer a Alemanya, però amb tan sols dos anys es van traslladar a Nova Jersey. Va assolir la fama l’any 1987 amb la interpretació de John McClane en la ‘Jungla de Cristal‘. Durant la dècada dels 90 es va convertir en l’actor de moda interpretant papers en pel·lícules com ’12 monos‘, ‘Pulp Fiction’, ‘La hoguera de las vanidades‘, ‘El quinto elemento‘, ‘El sexto sentido‘ o Ocean‘s Twelve, entre altres.

En aquest 2022 encara té una sèrie de pel·lícules per estrenar. Esperem que es pugui recuperar per tornar-lo a veure a la gran pantalla.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Rumer Willis (@rumerwillis)