Nacional

Caos en les farmàcies a les primeres hores del repartiment de mascaretes. Ja ha caigut el sistema informàtic.

Segons informa TV3, durant la primera hora, les farmàcies de Catalunya, ja s’havien dispensat 100.000 mascaretes, el que ha fet que es col·lapsés el sistema informàtic de les receptes electròniques, cosa que ha fet aturar l’entrega fins que se solucioni la caiguda del sistema informàtic.

Malgrat que ens han avisat per tots els mitjans de comunicació que no anéssim tots avui a primera hora i que ens demanaven responsabilitat, sembla que la gent a acudit ben aviat, tot i que avui plou a molts llocs de Catalunya, moltes farmàcies ja tenien cua a la porta abans d’obrir.

Hi haurà mascaretes per a tothom, l’únic que hem aconseguit és col·lapsar el sistema informàtic. En quant surten els farmacèutics a dir a la gent que no podran servir la mascareta, les cues es desfan, cosa que ens demostra que la gent ha sortit de casa expressament a buscar la mascareta, no un medicament.

El que sí que poden seguir servint, les farmàcies que tinguin, són les mascaretes que ells ja tenien, però aquestes s’hauran de pagar, no són les de CatSalut.