Nacional

Carme Forcadell i Dolors Bassa mantenen el tercer grau

Carme Forcadell i Dolors Bassa continuen, de moment, gaudint del tercer grau penitenciari i per tant podran passar els caps de setmana a casa.

Contradicció judicial, mentre l’altre dia el Jutjat de Vigilància Penitenciari número 5 de Catalunya va revocar el tercer grau de Junqueras, Romeva, Forn, Sánchez i Cuixart i ahir mateix en el cas de Josep Rull i Jordi Turull, el Jutjat número 1 del que depenen els casos de Bassa i Forcadell, ha decidit mantenir el tercer grau de les dues polítiques catalanes.

El Jutjat de Vigilància Penitenciaria número 1 de Catalunya ha desestimat la petició de la Fiscalia, pel que les dues podran mantenir el règim de semillibertat. Forcadell i Bassa, que al matí havia piulat “Aneu a la merda”, celebren aquesta decisió però es lamenten de la situació per la qual estan passant els seus companys.

El jutjat considera que no hi ha motiu per estimar la mesura cautelar de suspensió del tercer grau mentre es tramita la petició de la Fiscalia, per tant no entra en el fons del tema i es limita a no decretar mesures cautelars.

Ahir a la nit tant Rull com Turull van entrar Lledoners i com va dir Jordi Turull en acomiadar-se que la gent que es va concentrar a les portes de la presó: “Fins d’aquí no sé quan”

https://twitter.com/JordiEroles/status/1288920242928984066