Internacional

Coca-Cola perd 4000 milions de dòlars en borsa per culpa d’un gest de Cristiano Ronaldo


Un senzill gest del futbolista portuguès, Cristiano Ronaldo, ha fet perdre a Coca-Cola més de 4.000 milions de dòlars en Borsa, reduint-se en un 1,6% el seu valor de mercat que ara ha quedat fixat en 238.000 milions de dòlars.

El passat dilluns en una roda de premsa amb motiu de l’Eurocopa de futbol que s’està celebrant, Cristiano Ronaldo, amb cara de pocs amics, va fer un gest despectiu contra un dels principals patrocinadors del campionat, concretament va apartar dues ampolles de Coca-Cola que tenia al davant, perquè no les pogués captar la càmera i apostant per l’aigua.

Aquest senzill gest del jugador de la selecció portuguesa, li ha costat milions al gegant dels refrescos carbonatats. Veurem com reacciona Coca-Cola, potser decideixen no apostar per patrocinar actes en què participi el sempre polèmic Cristiano Ronaldo.

L’endemà va ser el francès Paul Pogba el que va fer un gest similar, en la roda de premsa després de disputar el partit contra la selecció alemanya. En aquest cas la protagonista va ser una ampolla de cervesa del també patrocinador del campionat, Heineken i això que era sense alcohol. De moment no sabem si això també ha repercutit en la cervesera holandesa.

https://twitter.com/goal/status/1405076977514582018