Societat

Com alliberar espai del nostre mòbil amb la nova funció que ens ofereix WhatsApp


Segur que molts de nosaltres hem perdut llargues estones esborrant arxius, fotografies o vídeos que ens envien o enviem a través de tots els grups de WhatsApp que tenim, perquè al final el nostre mòbil acaba col·lapsat i va més lent que una tortuga.

A partir d’ara l’aplicació de missatgeria instantània WhatsApp ens ofereix una nova funció amb la qual podrem esborrar tot allò que no ens interessi, vídeos, àudio, fotos o documents que molts cops tenim duplicats, ja que els hem rebut per diferents grups o els hem reenviat als nostres contactes. Us expliquem com s’ha de fer.

1. Obrim el WhatsApp i anem al menú de configuració
2. Entrem a emmagatzematge i dades
3. Administració emmagatzematge


Aquí veurem els megabytes que tenim ocupats i els que tenim lliures. A continuació ens ofereix una visió dels arxius, fotos o vídeos que hem reenviat molts cops, els arxius que ocupen més de 5 MB i els xats que més memòria consumeixen del nostre telèfon.

A partir d’aquí ja és decisió nostra quins arxius volem esborrar i quins volem conservar, cosa que podrem fer d’un a un o tos de cop. Si ho fem, per exemple un cop a la setmana o al mes, segur que tindrem un telèfon molt més àgil, ja que no estarà al límit de la seva capacitat com sovint acostuma a passar.

Un consell pràctic és que els arxius que siguin importants per vosaltres i els vulgueu conservar, pugeu-los al núvol o passeu-los a l’ordinador, així segur que no els perdreu.