Successos

CONFIRMAT: El cadàver trobat ahir al vespre al Prat és el del pare del nen assassinat a un hotel de Barcelona.


Els Mossos d’Esquadra van trobar ahir a última hora de la tarda el cadàver d’un home en una zona boscosa propera a l’aeroport del Prat amb evidents signes d’haver-se suïcidat. A última hora d’ahir es va confirmar que el cos correspon al pare del nen que van trobar mort en l’hotel Concòrdia de l’avinguda del Paral·lel de Barcelona el passat 24 d’agost.

El jutjat d’instrucció núm. 1 del Prat de Llobregat que s’ha fet càrrec del cas, va procedir a l’aixecament del cadàver i la comitiva judicial va identificar el cos com el de Martín Ezequiel Álvarez Giaccio, presumpte autor de la mort del seu fill.

Martín Ezequiel Álvarez Giaccio, el presumpte autor per asfíxia de la mort del seu fill, va ser captat per les imatges de les càmeres de l’aeroport la nit del terrible assassinat on hauria arribat agafant un taxi en les proximitats de l’hotel on va deixar el seu fill i després enviar-li un missatge a la mare dient-li: “En el hotel te dejo lo que te mereces“.

Dies després la policia va trobar el passaport entre algunes de les seves pertinences i per això es va descartar la possibilitat d’una fugida a l’estranger, almenys amb la seva documentació. Segons les darreres informacions Martín Ezequiel Álvarez s’hauria penjat d’un arbre amb el cinturó. Amb aquesta troballa es posa fi a un dels episodis de violència vicària més cruels dels darrers temps a Catalunya.