Nacional

Corina declara a Suïssa que el rei Juan Carlos I li va donar 65 milions d’euros per amor i gratitud.

Corinna zu Sayn-Wittgenstein va declarar a la justícia Suïssa que els 65 milions que li va donar el rei emèrit Juan Carlos I, no van ser perquè els amagués o perquè fes de testaferro, van ser un regal que li va fer el monarca en senyal de gratitud i amor. 

Aquesta és la declaració que va fer Corina davant el fiscal que investiga a l’empresària alemanya per blanqueig de capitals, l’any 2018. Segons informa el País, era per garantir el seu futur i el dels seus fills i perquè el rei emèrit encara tenia esperances de recuperar-la.

Corina va declarar que va rebre una trucada de telèfon de l’advocat Dante Canónica, que també està sent investigat, on l’informava el rei Juan Carlos I volia fer-li un regal en agraïment a tot el que va fer ella durant la seva malaltia i ella creu que se sentia culpable pel segrest que havia patit per part dels serveis secrets espanyols.

Pel que fa a l’origen dels diners, diu que en un principi ella no va preguntar d’on provenien, però després li van explicar que eren d’una donació del rei Abdalá a favor del rei emèrit i no li va estranyar gaire, perquè segons ella és una pràctica molt normal entre reis, sobretot a l’Orient Mitjà.