Nacional

Corina Larsen presenta una denúncia contra el rei emèrit en la que demana una ordre d’allunyament


Segons anuncia el Financial Times, Corina Larsen, la presumpta amant durant molts anys del rei emèrit Joan Carles I, ha presentat una denúncia contra ell i els serveis secrets de l’Estat espanyol per “vigilància especial”. La denúncia que ha estat presentada davant l’Alt Tribunal de Justícia britànic (High Court of Justice), sosté que agents del CNI li van fer un seguiment a partir del 2012.

Corina qualifica la situació a partir del 2012 com “assetjament” per part del rei emèrit i el fa responsable del seguiment que li feien els agents del CNI, tant a Londres com a Montecarlo on l’aristòcrata té residències. Per aquests fets, Corina demana una compensació per danys i perjudicis, de moment no quantificada.

Segons es diu en la demanda, l’any 2012 el rei emèrit li va donar cent milions de dòlars, però després li va demanar que li tornés, quan ella es va negar Corina diu que el rei va començar una campanya de difamació contra ella. L’emèrit afirmava que l’havia robat i fins i tot va arribar a fer el comentari amb Salman, l’actual rei d’Aràbia Saudita i amb el príncep hereter de la corona saudita, amb qui sembla que té tan bones relacions.

La demanda va ser presentada pels advocats de Corina Larsen el desembre passat, però fins ahir no havia estat acceptada a tràmit. En ella també demana una ordre d’allunyament del monarca i els agents del CNI de més de 150 metres.