Societat

CRIDA URGENT: L’Hospital de Campanya de la Parròquia de Santa Anna de Barcelona necessita ajuda.

Estàtua davant la Parròquia de Santa Anna que representa Jesús dormint al carrer “Jesús sense sostre”

Com potser molts ja sabreu, a la Parròquia de Santa Anna de Barcelona s’ha instal·lat un Hospital de Campanya per poder atendre a les persones sense sostre, necessitades o Menas, menors no acompanyats o adolescents que viuen al carrer. Tot gràcies a l’ajuda de professionals voluntaris i la col·laboració d’un hospital de la ciutat que cedeix el material.

Avui ens fan una crida urgent perquè necessiten sobretot anoracs, guants, capells (gorros), mitjons, sabates, sacs de dormir, motxilles i paraigües. De noi i de noia, en menor mesura. Aquests nois i noies no tenen ningú ni cap administració els ajuda. Ens necessiten.

Avui que celebrem el dia del voluntariat que millor forma d’ajudar que col·laborant amb la gent que ens necessita, potser algun dia ho necessitarem nosaltres i seran ells els que ens ajudaran.

Si us plau si en teniu per donar, o voleu col·laborar com a voluntaris, adreceu-vos al carrer Santa Anna 28, entre Portal de l’àngel i Rambles de Barcelona. Penseu com ho deuen està passant aquesta gent aquests dies de pluja i dormint al carrer.