Uncategorized

Denuncien a un conductor d’autobús de Barcelona per no deixar baixar a dues noies, una d’elles menor.


La mare de dues noies de 18 i 12 anys ha denunciat que un conductor d’un autobús de la línia H16 de Barcelona, el passat dijous a la tarda no va deixar baixar del vehicle a les seves filles. Les dues noies van agafar l’autobús a quarts de vuit de la nit en la Via Icària per anar cap a casa seva. Durant el trajecte l’autobús es va anar buidant fins que es van quedar les dues soles.

En arribar a la parada on volien baixar i després de polsar el botó de parada, el conductor no els va obrir la porta ni en aquella ni en la pròxima parada. Les noies li van demanar al conductor que les deixes baixar, però aquest no va fer cas fins que la més gran li va dir que si no parava trucaria als seus pares.

Finalment, les va deixar en un lloc desert del barri de la Mina i les dues noies van anar fins a casa atemorides pel que els havia passat. Segons publica ‘El Periódico’, la mare va denunciar el fet a TMB que ha obert una investigació, reconeixent que la resposta del conductor va ser “inadequada”, però argumentant que no poden identificar al conductor per no haver facilitat el “número de calca o matrícula de l’autobús”.