Societat

Denuncien la venda d’entrades per una festa il·legal que s’està preparant a l’Aeròdrom de la Cerdanya.

Das – La Cerdanya

Ja s’han venut més de 1.000 entrades a 35 € cadascuna per una Festa de Cap d’Any que estan preparant a l’Aeròdrom de la Cerdanya, ubicat entre les poblacions de Das i Fontanals de Cerdanya i que fins al moment no compte amb els permisos necessaris per poder realitzar-la.

La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) ha denunciat la Poch Fest, per no complir amb alguns dels requeriments legals per poder fer aquests tipus de festes.

Fecasarm argumenta que no tenen llicència municipal i a més han fet servir com a reclam per vendre més entrades que hi haurà barra lliure, cosa totalment prohibida a Catalunya en aquests tipus d’esdeveniments.

A part de la corresponent autorització municipal també han de comptar amb un pla d’autoprotecció, una memòria d’activitat i garantir la presència de controladors d’accés i vigilants de seguretat.

Els organitzadors de la Poch Fest asseguren que tenen el pla d’autoprotecció, una assegurança de responsabilitat civil i compten amb un servei de vigilància i controladors d’accés, però reconeixen que l’errada ha estat amb el tema de la barra lliure i que estan treballant per tal d’obtenir la llicència municipal.

Esperem que si no tenen els corresponents permisos, retornin els més de 35.000 € que ja han cobrat per la venda de les entrades anticipades.