Successos

Desallotjada la Platja de Sant Sebastià en detectar un artefacte explosiu a l’aigua.

Aquest migdia s’ha procedit a desallotjar la Platja de Sant Sebastià del barri de la Barceloneta per haver detectat un artefacte explosiu a l’aigua, probablement un projectil aeri procedent de la Guerra Civil.

L’artefacte que mesura 1,10 m d’alçada i 80 cm de diàmetre ha estat detectat a tres metres de fondària i a 25 de distància de la platja, per un membre del Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil que s’estava fora de servei banyant per la zona.

Amb tota seguretat part de la platja continuarà tancada al públic fins demà dilluns, quan està previst que arribi una unitat especialitzada de l’exèrcit procedent de Cartagena per fer esclatar l’artefacte, segurament al mateix lloc on és ara.

Segons explica algun testimoni, de sobte la bandera que onejava a la platja ha passat de groc a vermell, es pensaven que potser es tractava del salvament d’alguna persona que s’estava ofegant, però quan han vist tot el desplegament d’efectius del Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil, ja han descartat aquesta possibilitat.