Successos

Els Bombers busquen una parella d’excursionistes perduts des d’ahir a la tarda a la Pica d’Estats.


Segons informen en nota de premsa, els Bombers de la Generalitat estan treballant des d’ahir a mitja tarda en la recerca d’una parella d’excursionistes que es va perdre a la Pica d’Estats. El servei d’emergències va rebre l’avís al voltant de les sis de la tarda, alertats per uns amics de la parella. Es tracta d’un home de 41 anys i una dona de 40 que havien sortit el dia abans amb la intenció de fer vivac a la Pica d’Estats, no es podia contactar amb ells per telèfon i ja haurien d’haver tornat a casa.

El seu vehicle va ser localitzat pels Mossos d’Esquadra en l’aparcament del Pont de la Farga i des d’allà es va iniciar l’operatiu de recerca, per part del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers de la Generalitat. Van arribar a peu fins al refugi de Vallferrera, però no van trobar a la parella desapareguda i les persones que hi havia al refugi no els havien vist.

A la nit es va interrompre la recerca que s’ha reprès aquest matí a primera hora amb 4 dotacions dels Bombers i la Unitat d’Intervenció de Muntanya dels Mossos d’Esquadra, però de moment no hi ha notícies de la parella.