Successos

Desapareix una jove estudiant de la UAB que estava d’Erasmus a Paris. 

La policia francesa està buscant a una jove estudiant de la Universitat Autonoma de Barcelona (UAB), que estava d’Erasmus a la capital francesa.

La jove Natalia Sánchez de 22 anys va desaparèixer el passat 1 de maig i van ser els seus companys de pis els que van denunciar-ho a la gendarmeria francesa.

Els seus pares residents a Mallorca, s’han desplaçat fins a París per estar informats en tot moment de la investigació que porten la policia francesa en col·laboració amb la guàrdia civil.

Segons explica una amiga, Natalia volia tornar aviat a casa perquè no havia fet gaires amistats, concretament el dia que va desaparèixer estava fent les maletes per canviar de pis i anar a viure amb una amiga espanyola, que tampoc sap res d’ella.

Natalia ja havia confessat a una d’aquestes amigues que se sentia perseguida i observada, com si algú l’anés seguint, però no van fer cas pensant que exagerava, ja que era una noia molt espantadissa que desconfiava de tothom.

Ara, sis dies després de la seva desaparició, s’ha trobat la seva motxilla amb el portàtil i el mòbil a dins, en un parc proper a la Universitat on estudiava.

La policia i la família demanen col·laboració ciutadana per si algú té alguna notícia de la jove Natalia, de 22 anys, morena, d’1,62 d’altura, cabell llarg castany i amb un pírcing al nas.