Uncategorized

Descarrila a Toses un tren de la línia Barcelona Puigcerdà

Ahir al voltant de les 9 de la nit va descarrilar un tren de Rodalies Renfe de la línia Barcelona Puigcerdà, entre Toses i La Molina, sense que ningú hagi estat ferit.

L’accident es va produir dins el túnel de Toses, a dos quilòmetres més amunt d’aquesta localitat quan el tren es dirigia cap a La Molina i tot apunta que la causa a estat un despreniment de roques de la volta del túnel.

Dels 38 passatgers que viatjaven al tren tan sols s’ha hagut d’atendre a dos, en el mateix lloc, per patir una crisi d’ansietat. Donat que el descarrilament s’ha produït dins el túnel, els passatgers han estat traslladats a l’últim comboi del tren perquè no haguessin de caminar tant dins el túnel a les fosques, ja que per seguretat es va tancar la llum de la catenària.

Un altre tren els ha recollit i els ha acompanyat fins a l’estació de Toses on han estat traslladats en taxis fins al destí que tenien previst.

A hores d’ara la circulació de trens en aquest tram està tallada a l’espera de tancar la investigació i reparar els danys. S’ofereix servei alternatiu per carretera.