Societat

Desenes d’aficionats del Barça colpegen i escupen al cotxe de Ronald Koeman a la sortida de l’Estadi


Ahir a la tarda el Barça disputava el primer clàssic sense Leo Messi que va perdre per 1-2 davant un Reial Madrid que tampoc passa pels seus millors moments de joc, però amb més eficàcia de cara a porta que el club blaugrana, destacant que el Kun Agüero va marcar el seu primer gol amb el Barça.

Els Segadors es van tornar a sentir al Camp Nou per la presència a la llotja del president de la Generalitat, Pere Aragonès, costum que Josep Maria Bartomeu va suprimir durant el seu mandat. Joan Laporta va explicar que “allà on vagi el president de Catalunya, s’ha de sentir l’himne”.

En acabar el partit, a la sortida de l’Estadi els serveis de seguretat del Barça van decidir que l’entrenador no surtis per la porta del pàrquing que ho fan sempre tant el cos tècnic com els jugadors, ja que en aquella porta hi havia una gran concentració d’aficionats. Koeman va sortir pel carrer Arístides Maillol on va ser increpat per desenes d’aficionats, arribant a colpejar el cotxe i escopir-li als vidres. Imatges lamentables que no s’haurien de repetir.

El club ha avançat que estudiaran les imatges per prendre mesures contra aquestes persones si són socis del club.