Successos

Detenen a Barcelona dos homes per abusos sexuals a dues noies a qui havien drogat amb un fàrmac relaxant

Segons una nota de premsa dels Mossos d’Esquadra, el passat 20 d’agost van detenir dos homes de nacionalitat italiana de 23 anys per un presumpte delicte d’abusos sexuals. Els fets van ocórrer el 16 d’agost quan dues noies els van conèixer en un local de Sant Adrià del Besòs.

L’endemà les dues noies es van despertar a casa seva, totalment atordides i tan sols recordaven de forma confusa que havien estat en un pis, nues amb els dos nois i aquests estaven en actitud de mantenir relacions sexuals aprofitant-se de l’atordiment que patien elles.

Cap de les dues va ser capaç de recordar on van estar ni com van arribar a casa seva, hores més tard per una aplicació de mòbil van esbrinar que havien demanat un servei de taxis. Es van dirigir a un centre hospitalari on les proves mèdiques van revelar que les dues havien consumit involuntàriament un fàrmac relaxant que provoca somnolència, atordiment i confusió.

De la investigació oberta pels Mossos d’Esquadra es va poder arribar a identificar i localitzar els presumptes agressors, gràcies als seus comptes a les xarxes socials. També van poder esbrinar on s’haurien produït els fets, en un pis de l’Eixample de Barcelona.

Per fi el 20 d’agost van ser arrestats per un presumpte delicte d’abús sexual i ahir van passar a disposició judicial. Els dos detinguts estaven fent turisme per la ciutat de Barcelona i tenien previst tornar en pocs dies al seu país, ara hauran d’esperar una mica més.