Uncategorized

Detenen el conductor d’un camió a la Jonquera després d’atropellar una persona amb qui havia discutit.


Segons nota de premsa dels Mossos d’Esquadra, ahir a la tarda van detenir el conductor d’un camió que va causar la mort d’una persona per atropellament en La Jonquera. El detingut va donar 0,66 mg/l en la prova d’alcoholèmia i superava en més de quatre la taxa permesa pels professionals.

Els fets van passar ahir al voltant de les sis de la tarda a l’avinguda Canigó de la Jonquera. Segons la Policia Local i alguns testimonis, el conductor del camió circulava temeràriament per l’avinguda, atropellant un vianant que va resultar mort, per després fugir incorporant-se a una rotonda de l’N-II contra direcció, impactant contra un fanal i un senyal de trànsit, per acabar xocant frontalment amb un turisme amb el resultat de tres ferits lleus.

Altres xofers que estaven per la zona el van poder retenir fins que van arribar els Mossos i la Policia Local. Segons publica TV3, el camioner hauria atropellat voluntàriament al vianant després d’una discussió. El detingut de trenta-nou anys i nacionalitat marroquina, ha quedat detingut i en les pròximes hores passarà a disposició judicial a Figueres.