Successos

Detenen in fraganti tres homes intentant robar la càrrega d’un camió a Sant Andreu de la Barca

Segons una nota de premsa dels Mossos d’Esquadra, el dissabte passat agents de la Comissaria de Martorell van detenir a tres homes, mentre intentaven robar la càrrega d’un camió estacionat en un polígon industrial de Sant Andreu de la Barca.

En una ronda de les que efectuen els agents per la zona, el dissabte al voltant de les sis del matí van observar un vehicle amb dues persones a l’interior just darrere del camió estacionat, una tercera persona sortia del camió, es ficava al cotxe i marxaven.

Els agents van seguir el vehicle, a uns 500 metres els van aturar i van procedir a la identificació, es tracta de tres homes entre 18 i 37 anys de nacionalitats espanyola i marroquina. Quan van fer la revisió del camió van observar un tall a la lona i un ganivet a terra. El conductor del camió estava dormint a la cabina i no es va donar de res.

Els Mossos van detenir els tres homes per un presumpte delicte de robatori en interior de vehicle en grau de temptativa i un cop posats a disposició judicial el jutge va decretar la llibertat amb càrrecs, malgrat que entre els tres acumulen 38 antecedents policials.