Successos

Detenen un home per agredir a un menor per portar una samarreta antifeixista

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 45 anys de nacionalitat espanyola, per agredir a un menor de 14 anys per portar una samarreta amb un lema antifeixista.

Els fets van ocórrer el passat 1 de juliol al Pont Nou de Manresa quan l’home li va demanar al jove de forma intimidatòria que li donés la samarreta i a continuació li va donar una bufetada per tal de fer-se amb la peça de roba, mentre li deia que la pensava cremar.

Sembla que el motiu de l’agressió ha estat tan sols perquè a l’agressor, que va mostrar un tatuatge amb una esvàstica, no li agradava la samarreta que portava el menor, el lema que portava era contrari a la seva ideologia ultra.

Finalment, els Mossos d’Esquadra que van obrir investigació dels fets, ahir divendres 31 de juliol van poder localitzar i detenir a l’agressor que serà acusat d’un delicte de robatori amb violència, lesions i un delicte contra els drets fonamentals i les llibertats públiques.

L’agressor passarà a disposició judicial i els fets es posaran en coneixement del Servei Especial de Delictes d’Odi i Discriminació de la Fiscalia Provincial de Barcelona.