Societat

Detenen un home per circular amb cotxe i begut per les vies del metro de Granada

Metropolità de Granada

La Policia Local de Granada va detenir ahir a un home de trenta-sis anys que conduïa el seu vehicle per les vies del metro-tramvia de la ciutat andalusa, amb un índex d’alcoholèmia força elevat. Aquest transport públic de la ciutat de l’Alhambra té trams aeris com un tramvia i subterranis com un metro.

Els fets van passar al voltant de la una de la matinada de la nit de dijous a divendres quan un vigilant de seguretat del Campus Universitari de Fuentenueva va alertar que un vehicle havia accedit al campus que en aquell moment era tancat.

Un cop desplaçada una patrulla de la Policia Local, van poder esbrinar que l’únic lloc per on havia pogut entrar havia de ser per les vies del metro-tramvia que passen pel recinte del campus universitari, ja que tots els altres accessos eren tancats.

Posteriorment revisant les càmeres de seguretat van poder observar que efectivament el conductor havia accedit al subterrani per les vies del tram descobert. Un cop detingut li van fer dues proves d’alcoholèmia amb un resultat de 0,93 mg/l en una i 0,89 mg/l en l’altre, quan el màxim acceptat per un conductor no professional és de 0,25 mg/l.