Successos

Detinguda una dona que va deixar a la seva filla de 10 anys dins del cotxe mentre ella anava a la discoteca.


Dissabte a la nit la Guàrdia Civil de Sueca al País Valencià va detenir una dona que havia deixat a la seva filla de 10 anys mentre ella estava dins d’una discoteca. La menor quan es va trobar sola va trucar al 112, però com no era de Sueca no sabia explicar exactament on es trobava.

La policia local que aquella nit estaven havia desplegat un dispositiu per la pluja que queia i per evitar botellades en les zones d’oci, van intentar localitzar a la nena i afortunadament la van trobar en el cotxe que estava aparcat en un carrer pròxim a la discoteca. Quan la van trobar, la menor estava mullada per la pluja, plorant i molt nerviosa per trobar-se sola.

Els agents la van calmar, li van proporcionar roba i menjar i en tot moment va estar assistida per una agent de la Policia Local formada en psicologia per aquests casos. Van obrir diligències contra la mare per un delicte d’abandonament de menors i es va traslladar el fet al departament de Serveis Socials perquè facin un seguiment de la família.

La mare quan va sortir de la discoteca i no trobar la seva filla dins del cotxe, es va personar a la caserna de la Guàrdia Civil a denunciar la desaparició i allà mateix la van detenir per l’abandonament.