Successos

Detingut a Martorell, per tres abusos sexuals perpetrats al Baix Llobregat

Un home de 40 anys va ser detingut el passat diumenge 5 de maig pels Mossos d’Esquadra de Martorell, com a presumpte autor de dos casos d’abús sexual i un altre d’agressió sexual, tots ells comesos a la comarca del Baix Llobregat.

Gràcies al retrat robot que es va poder fer amb les dades que donaven les víctimes, s’ha pogut detenir. Es tracta d’un home de 40 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Cornellà de Llobregat.

El primer cas del qual se l’acusa, és l’ocorregut a Sant Andreu de la Barca, a finals de l’any passat, quan la víctima feia esport per la vora del riu i va notar que l’agafaven per la cintura, per sort va poder escapar-se.

Al febrer d’aquest any, al mateix lloc, al camí del riu en el terme municipal de Sant Andreu de la Barca, l’agressor va agafar una altra noia, la va intentar llençar a terra, mentre li feia tocaments, la noia va aconseguir que la deixés i ell va fugir.

El passat més de març, va passar el mateix, en aquest cas al Papiol, també al costat del riu, la dona va patir tocaments, però es va defensar i al final, l’home la va deixar anar i ell també fa fugir com en el cas anterior.

El diumenge quan va ser detingut també estava passejant per la llera del riu, en aquest cas a Martorell. El detingut que ha estat identificat per les víctimes, va passar a disposició judicial i el jutge va decretar l’ingrés en un centre psiquiàtric.