Nacional

Detingut a Saragossa un negacionista del Coronavirus especialment perillós.

La Policia Nacional ha detingut un negacionista del Coronavirus a Cuarte de Huelva, Saragossa. Es tracta d’un home de 38 anys que es dedicava a incitar a la gent a actuar contra els polítics i personal sanitari a través de les xarxes socials. Algunes de les frases que van posar en alerta a la policia van ser:

“Als qui estiguin pensant a suïcidar-se, carregueu-vos un polític abans”.
“Tot això se solucionava amb un tret a la nuca de Pedro Sánchez”
“Al col·legi de metges cal calar-li foc i punt”
“Si no tingués pares, fa mesos que hauria matat a un covidiota. Són gent ignorant i dolenta que mereix morir”

Durant setmanes ha estat assetjant a residències, hospitals, equips esportius i mitjans de comunicació, als que trucava dient que era un alt càrrec públic i aprofitava la trucada per difondre dades falses sobre la pandèmia. Als mitjans de comunicació els considera responsables de fer difusió de “la farsa de la covid”

La Policia considerava que era especialment perillós i que en qualsevol moment podia cometre algun acte violent. No ha estat fàcil la seva localització, ja que es connectava a través de servidors estrangers i utilitzava targetes SIM d’altres països, que canviava sovint.

Afortunadament ha estat detingut i ara passarà a disposició judicial acusat dels delictes d’usurpació de funcions públiques, amenaces, incitació a l’odi, la violència i d’un delicte contra la integritat moral, així com de calúmnies.