Successos

Detingut, gràcies a la col·laboració ciutadana, el presumpte autor de l’agressió a un infermer en el metro de Madrid.


Després de fer-se virals les imatges d’una agressió en el metro de Madrid en la que va resultar ferit un infermer que malauradament ha perdut part de la visió d’un ull, la col·laboració ciutadana ha funcionat i la Policia Nacional ha pogut identificar i detenir el presumpte agressor.

Ahir dilluns una persona es va personar en els jutjats de Madrid per declarar que coneixia al presumpte agressor, del que va facilitar les dades personals, gràcies a les quals el van poder detenir ahir mateix quan anava a entrar a casa seva, en el barri de Villaverde de la capital madrilenya.

El detingut és un noi de 19 anys de nacionalitat colombiana i que tenia antecedents per delictes contra el patrimoni i encobriment de delictes. El presumpte agressor s’havia canviat el color del cabell i ocultat les arracades que duia per tal d’evitar la seva identificació, però en el moment de la detenció, sembla que portava la mateixa gorra rosa.

Ara el detingut passarà a disposició judicial i podria ser acusat d’un delicte de lesions greus. Recordem que els fets es van produir el passat dijous quan el sanitari dins el comboi del metro li va demanar que es posés la mascareta i l’agressor li va propinar un cop de puny a l’ull, possiblement amb algun objecte.

Recordem la notícia del que va passar el dijous 15 de juliol

Un infermer perd un ull per demanar-li a un passatger del metro que es posés la mascareta.