Successos

Detingut per conduir contra direcció a l’AP7 amb un cadàver de copilot.


Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir dijous a un home de 66 anys que circulava en direcció contrària per l’AP7 i la sorpresa va ser que van trobar un cadàver en avançat estat de descomposició en el seient del copilot amb el cinturó posat.

Els fets van passar ahir al migdia, quan el conductor va veure que hi havia un control de la policia francesa en Le Boulou no s’ho va pensar i va girar cua conduint en sentit contrari durant uns 40 km. De la frontera amb França fins a la sortida 5 de L’Escala, allà va sortir i va agafar carreteres secundàries.

Els gendarmes francesos van avisar als Mossos d’Esquadra i diverses patrulles es van posar en marxa per tal de localitzar el vehicle, fins que el van trobar a Jafre al Baix Empordà, on havia tingut un accident. Allà el van detenir per conducció temerària i els agents es van emportar la sorpresa al seient del copilot.

Malgrat que en un principi es podia pensar que es tractés d’un crim, segons alguns mitjans de comunicació, sembla que es tracta d’una història d’amor. El cadàver, un home de 88 anys, de nacionalitat suïssa, suposadament era la parella del conductor, d’origen espanyol però resident a Suïssa. El mort no presentava signes de violència i es veu que va morir fa dies d’una malaltia terminal mentre feien l’últim viatge junts i la intenció d’ell va ser tornar amb el cadàver per poder enterrar-lo al seu país.

Els Mossos d’Esquadra han obert la corresponent investigació, el cadàver va ser traslladat a l’Institut l’anatòmic forense de Girona per tal de practicar-li l’autòpsia i el detingut passarà a disposició judicial.