Societat

Detingut per fer-se passar per metge en una clínica privada durant la pandèmia

Hospital Sant Joan de Déu de Martorell

Segons informa TV3, un noi de 21 anys ha estat detingut per fer-se passar per metge en una clínica privada de Barcelona sense tenir la titulació necessària per poder exercir.

L’Hospital de Martorell ha estat el que va descobrir al fals metge a principis d’abril, en ple moment complicat pel qual estaven travessant els hospitals per causa de la Covid-19. El detingut es va oferir per treballar al citat hospital i en el procés de selecció es va detectar que no estava col·legiat i més tard es va saber que tampoc tenia el títol ni estudis de medicina.

L’endemà els Mossos d’Esquadra el van detenir a la clínica privada de Barcelona on treballava, després de declarar davant del jutge, va ingressar a la presó.

En l’escorcoll fet al seu domicili els Mossos van trobar documentació de suplantació d’identitat que s’està investigant per esbrinar si ha pogut està treballant com a metge en algun altre lloc.

Segons informa la Ser, no és el primer cop que ho fa, a principi d’any havia intentat entrar a treballar com a metge al CAP de Viladecavalls, fa un any va robar una ambulància dels Bombers de Bellaterra i després es va colar a les urgències de l’Hospital de la Vall d’Hebron i Bellvitge.