Successos

Detingut per intentar atropellar a diverses persones en la Festa Major de Vacarisses

Foto: Policia Local Vacarisses

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir al vespre un noi de vint anys per intentar atropellar amb el seu cotxe a un grup de persones que estaven gaudint de la Festa Major de Vacarisses. El jove està acusat d’un delicte contra la seguretat del tràfic, atemptat contra els agents de l’autoritat i lesions.

Quan la policia local de Vacarisses va rebre l’avís i es va personar a la zona on hi havia previst un concert de festa major es van iniciar aldarulls entre les persones que estaven al voltant del lloc de l’atropellament. Mentre els agents atenien a les víctimes van mostrar una actitud agressiva contra ells.

Durant tot el cap de setmana de la festa major a Vacarisses ja es van poder veure actes violents per part de joves que agredien a la policia, amb el resultat de tres agents ferits lleus. Quatre persones més d’entre 22 i 27 anys també van ser detenides per agressions al cos policial. En els darrers mesos s’ha experimentat un augment d’agressions als agents, sembla que determinats joves li han perdut el respecte i la por als cossos policials.