Successos

Detenen un home a Cassà de la Selva que tenia una metralladora de la Guerra Civil a casa.

Foto: Twitter Mossos – @mossos

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dijous a un home de cinquanta-nou anys que tenia una metralladora de la Guerra Civil Espanyola al seu domicili a Cassà de la Selva. Es tracta d’un tipus d’arma de les que es van utilitzar tant en la guerra espanyola (1936-1939) com en la Segona Guerra Mundial (1939-1945) i que encara estava en condicions de funcionar, una metralladora d’infanteria ‘MG’.

Els fets van passar dijous a la tarda, quan els Mossos arran d’una discussió entre dues persones en un habitatge de Cassà de la Selva, van rebre un avís. Un cop va arribar la patrulla, els agents van tenir coneixement que un dels homes podia tenir aquesta arma amagada i efectivament la van trobar. Malgrat que l’home ho negava, van localitzar l’arma en el garatge, tapada amb una manta però muntada damunt un trípode.

L’home que té antecedents per diversos delictes com robatoris, amenaces i conducció sota els efectes de l’alcohol, va quedar detingut per tinença d’armes i explosius i passarà a disposició judicial.