Nacional

Detingut un home per presumptament atropellar intencionadament un vianant a Sant Andreu de la Barca

Foto: Mossos d’Esquadra

Segons nota de premsa dels Mossos d’Esquadra, el passat dimecres 10 de novembre van detenir un home de nacionalitat espanyola com a presumpte autor de l’atropellament d’un vianant amb una furgoneta a Sant Andreu de la Barca. El detingut de trenta-tres anys i veí de Sant Andreu de la Barca s’enfronta a una acusació com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi dolós en grau de temptativa.

Els fets van ocórrer a finals del mes de maig quan el detingut, presumptament va atropellar amb una furgoneta a un vianant a la localitat del Baix Llobregat. La víctima de l’atropellament va ser traslladada en estat greu a un centre hospitalari.

Els Mossos d’Esquadra van obrir la corresponent investigació per esbrinar si es tractava d’un accident o hi havia alguna altra intencionalitat al darrere i després de recopilar informació de diversos testimonis de Sant Andreu de la Barca, van determinar que no havia estat un atropellament accidental, ja que el detingut havia tingut diversos enfrontaments amb una família del mateix municipi.

Els Mossos van localitzar una furgoneta de les mateixes característiques que la de l’atropellament, que era propietat de la família del detingut i un cop analitzada es va poder comprovar que era la que havia utilitzat l’agressor.

Després de diverses gestions van poder identificar al conductor que aquell mateix dia de l’atropellament havia estat a la Comissaria dels Mossos de Martorell, declarant per unes amenaces que havia proferit contra la víctima. Finalment aquest dimecres passat va ser detingut i posat a disposició judicial.

El detingut té quatre antecedents policials anteriors i després de declarar al Jutjat de Martorell, el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs amb una ordre d’allunyament de la víctima de 500 metres.