Successos

Detingut un home que després de tenir un accident abandona el cotxe i el seu fill en una rotonda

El passat diumenge a la tarda els Mossos d’Esquadra van detenir a un home que després de tenir un accident a Caldes de Malavella, la Selva, va abandonar el seu cotxe i el seu fill menor d’edat en la rotonda on va passar l’accident i va fugir a peu.

Després de rebre l’avís, quan la patrulla dels Mossos va arribar a la zona, van veure un home caminant pel voral de l’A2 en direcció a Caldes de Malavella i quan va veure als Mossos va fer mitja volta. Uns metres més enllà estava el cotxe accidentat amb el nen.

L’avís el va donar un ciutadà que va trobar al nen plorant, amb una ferida en un dit de la mà i demanant ajuda. El nen va explicar als agents que venien de Masnou on havien fet un dinar i que el seu pare havia begut alcohol, conduïa molt de pressa fent esses per la carretera i quan van patir l’accident havia marxat.

Un cop localitzat el conductor li van fer la prova d’alcoholèmia i va donar una taxa de 0,35 mg. El van detenir per conduir sota els efectes de l’alcohol i conducció temerària amb resultat d’accident. El nen va quedar a càrrec d’un familiar i la grua va retirar el cotxe accidentat.

El detingut de 51 anys i veí de Badalona va passar a disposició judicial i un cop efectuada la declaració va quedar en llibertat provisional.