Successos

Dinou ferits en el Correbou de Vidreres – Vídeo del moment dels fets. 

Ahir diumenge, al voltant de les vuit de la tarda, durant la celebració del clàssic Correbou que se celebra durant la Festa Major de Vidreres, el bou va saltar la tanca de la plaça de braus portàtil, on se celebrava, provocant dinou ferits de diversa gravetat, entre ells un de crític i un altre amb pronòstic greu.

Els dos ferits més greus van ser traslladats a l’Hospital Josep Trueta de Girona, els de menys gravetat a l’Hospital de Santa Caterina de Salt. Els de caràcter lleu van ser atesos pels serveis d’emergències mèdiques en el mateix lloc del fet.

A hores d’ara tots els ferits han estat donats d’alta excepte una dona que va ser operada ahir i es troba en estat greu. El bou va ser acorralat en un bosc proper i abatut per efectius de la policia municipal.

Arran d’aquest incident el consistori de Vidreres s’està plantejant el futur d’aquesta festa, recordem que el Correbou de Vidreres és l’únic que se celebra a les comarques gironines. Dies abans de la seva celebració es va produir una manifestació en contra d’aquests tipus de celebracions.