Nacional

Diversos municipis de Catalunya desperten amb pancartes de desobediència a la JEC

Ajuntament Ribes de Fresser

Queden ja poques hores perquè comenci la jornada electoral i diversos municipis de Catalunya han despertat amb pancartes dient “Desobeïm a la JEC”, acompanyades d’altres missatges com llibertat presos polítics, democràcia, llibertat d’expressió o llaços grocs.

Campdevànol ja lluïa fa dies la pancarta de llibertat presos polítics acompanyada de dos llaços grocs, avui han afegit la de desobediència a la JEC, poques hores després l’alcalde del PDeCAT la tret, argumentant que no comparteix la idea.

Ripoll també lluïa fa dies una pancarta de “Democràcia” i ahir a la nit van afegir la de “Desobeïm a la JEC”, l’ajuntament es desvincula d’aquesta acció.

A Folgueroles ha passat el mateix, però després de despenjar-la l’han substituït per un altre molt subtil “Tu ja m’entens”.

Manlleu o Ribes de Fresser són altres ajuntaments que també han penjat la pancarta del balcó del consistori.

Abans ja havíem vist altres casos més originals com el del Port de la Selva va substituir la pancarta de llibertat presos polítics, per una de llibertat per als peixos pacífics o el de Palma de Mallorca que va posar l’ocell de “Els Jocs de la fam”.