Successos

Dos esquiadors morts aquesta setmana en pistes catalanes


Una setmana tràgica per l’esport de l’esquí en terres catalanes per la mort de dos esquiadors. El primer va morir el dijous passat a última hora de la tarda en una pista negre tancada de Baqueria Beret a la Vall d’Aran. Malgrat que el van poder rescatar i evacuar a l’Hospital de Viella, a causa de les greus ferides va ser traslladat en helicòpter a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida on no van poder fer res per salvar-li la vida. La víctima és un home de 45 anys de Vigo (Galícia).

L’altre accident va ocórrer ahir al matí a l’estació d’esquí d’Espot al Pallars Sobirà quan un esquiador ha sortit de la pista i ha acabat xocant contra un arbre. En aquest cas es tracta d’un home, també de 45 anys, veí de Gavà i segons publica el diari Segre era un debutant que baixava per una pista blava.

La seva parella va donar l’alerta de l’accident, però malauradament els serveis d’emergència traslladats a la zona no van poder fer res. La víctima va patir un pneumotòrax. Aquestes són les dues primeres víctimes d’aquest any en pistes catalanes.