Successos

Dos morts violentes aquest cap de setmana a L’Hospitalet i Cornellà de Llobregat

Discoteca Capitolio a Cornellà de Llobregat

Aquest cap de setmana s’han produït dues noves morts violentes a Barcelona. La primera es va produir el dissabte de matinada a l’Hospitalet de Llobregat. Un home va caure a terra i es va donar un fort cop al cap quan uns lladres intentaven robar-li la bossa que portava. La víctima va morir pel fort cop al cap que es va donar en caure i els lladres van aconseguir emportar-se la bossa.

Els Mossos d’Esquadra, de moment no ho estan tractant com a homicidi, ja que no aprecien intencionalitat, simplement va ser un fatídic accident que no hagués ocorregut si els lladres no hagueren actuat.

L’altre és el cas d’una noia de 19 anys que ha resultat morta aquesta matinada d’una ganivetada a la sortida de la discoteca Capitolio a Cornellà. 

Els Mossos d’Esquadra han estat alertats a les 6 del matí, quan s’ha trobat la noia ferida greu a la sortida de la discoteca, amb signes d’una forta pallissa i una ganivetada. Els serveis d’emergència l’han traslladat a un centre hospitalari on tan sols s’ha pogut certificar la seva mort.

Les primeres investigacions apunten que es va produir una baralla a l’interior de la discoteca que va acabar al carrer. Els Mossos d’Esquadra busquen dues noies que van participar en l’agressió.