Successos

Dos nous morts per Coronavirus a Catalunya i tres regidors de l’Ajuntament de Barcelona aïllats.

Avui s’han produït dues noves defuncions a causa del Covid-19 a Catalunya, un home de 97 anys que vivia en una residència de Barcelona i una dona de 88 que estava ingressada en un hospital de la ciutat a causa d’una pneumònia. Amb aquestes dues víctimes ja són quatre les persones mortes a Catalunya a causa del Coronavirus i hi ha un total de 163 afectats.

Aquest cap de setmana s’ha detectat un cas en un empleat de l’Ajuntament de Barcelona, pel que un cop posat en funcionament el protocol corresponent, els treballadors que havien estat en contacte amb l’afectat, estan aïllats en els seus domicilis, entre ells els regidors Jaume Collboni, Jordi Martí i Montserrat Ballarín.

Un altre cas detectat és el d’una treballadora d’una escola bressol del barri de Gràcia, que ha obligat a tancar el centre durant dues setmanes.

A Ripoll ha tancat un centre de dia, però tan sols ha estat de forma preventiva, per salvaguardar d’un possible contagi a la població de més risc, encara que no s’ha detectat cap cas d’infecció en el centre.

També us pot interessar:

La importància de rentar-se les mans

Recepta casolana del Gel Desinfectant que s’està esgotant a les farmàcies.