Esports

Dos positius de la Covid-19 en l’Atlètic de Madrid a tres dies de jugar la Champions

A tres dies de jugar el partit de quarts de finals contra el RB Leipzig a Lisboa, s’han detectat dos positius en la Covid-19 a les files de l’Atlètic de Madrid. Avui mateix l’equip matalasser tenia previst viatjar a Portugal. Malgrat que el club no ha fet públic si es tracta de jugadors o personal tècnic, tant el diari Marca com l’AS confirmen que es tracta de dos jugadors que en aquests moments estan aïllats en els seus domicilis.

Aquest dilluns abans de viatjar es faran de nou la prova per descartar que hi hagi ningú més positiu. La normativa de la UEFA és una mica diferent de la de la Lliga espanyola, on ja sabem tots l’enrenou que va representar el contagi dels jugadors del Fuenlabrada. La UEFA manté el partit sempre que l’equip tingui almenys tretze jugadors disponibles, inclòs un porter.

En cas que s’hagués de suspendre el partit per manca de jugadors, es podria ajornar i fins i tot el club podria alinear jugadors no inscrits en la Champions, però si per problemes de calendari no hi hagués data per la celebració del partit o no trobessin jugadors, la normativa de la UEFA és molt més dura que la de la Lliga espanyola, en aquest cas l’equip que ha causat la suspensió, perdria el partit amb el resultat de 3-0 a favor del contrari.